13 Temmuz 2013 Cumartesi

Nexus 4 için ekran filmi deneyimi

     Merhaba,

     Önceki yazımda Nexus için Bumper Case'i ele almıştık. Şimdi ise sırada akıllı telefonların olmazsa olmazı ekran filmleriyle karşınızdayız.

     Akıllı telefonların bu kadar yaygınlaşmasıyla birlikte adeta yeni bir sektör doğdu. Telefonlar için en iyi korumayı sağlayan ve kullanıcının çeşitli isteklerine yanıt veren ürünler tasarlanmaya başladı. Şöyle ki; kimi kullanıcılar mat film sever kimisi şeffaf ister kimisi aynalı ister kimisi çapraz açılardan ekran gözükmesin ister kimisi parmak izi bırakmasın ister de ister. Bu maddeleri dahada uzatabiliriz ancak yoğun olarak taleplerin birleştiği türlere değinecek olursak; insanlar genelde mat ve şeffaf seçeneklerini seçiyor. Genelde mat film ile sunulan parmak izi bırakmama özelliği de oldukça popüler türlerden.

     Telefon için Gold Bilgisayardan Microsonic marka ultra şeffaf ekran filmini 15 TL fiyata aldım. Ürün 1 günde kargolanıp elime ulaştı. Telefon için çok uygun kesimleri var ancak paketin üstünde şeffaf yazmasına rağmen ürünün mat film çıkması beni hayal kırıklığına uğrattı. Ürünü telefona uyguladıktan sonra kendime yeni bir film aramaya koyuldum.
   
     E-bay üzerinden yaptığım kısa araştırma sonucu Spigen Ultra Cristal Dual ürününü sipariş verdim. Ürün henüz gelmedi geldiğinde onunla ilgili bir yazıda kaleme alacağım. Markanın iki modeli var. Benim aldığım hem ön yüz hem arka yüz için koruma sağlıyor. Diğer ürün ise sadece ön yüz için koruma sağlıyor tek farkları bu. Fiyatına gelirsek 13.99$ Türk parası ile 30 TL civarı. 2 adet film barındırdığını dikkate alırsak yine 15 TL'ye Spigen gibi kendini ekran filmi sektöründe kanıtlamış bir markanın ürününü almak doğru tercih olmalı. Bakalım ürün geldiğinde yeni bir hayal kırıklığına uğrayacak mıyım?

Görüşmek dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder